Zásada a kyselost organismu. Doporučení.

12.04.2019

Německý lékař Otto Heinrich Warburg přišel na příčinu veškerých nemocí včetně rakoviny. Je to kyselé prostředí organismu. Za tento objev obdržel v roce 1931 Nobelovu cenu. Wartburg ve své vědecké práci popsal příčiny rakoviny, které objevil v nezdravé stravě a životním stylu. Zjistil, že kombinace těchto faktorů vytváří v těle kyselé prostředí, ve kterém se daří bujení nádorových buněk. Buňky s nedostatkem kyslíku se pak snadno zvrhávají v rakovinové buňky. "Pokud zdravé buňce odejmete 35 procent kyslíku, může se z ní stát rakovinová buňka za pouhé dva dny," psal tenkrát Warburg.Z tohoto logicky vyplývá, že kyselost organismu způsobuje nemoc. Často se opakující nemoci, snížená imunita, únava, to vše jsou známky zakyselení organismu. Kyselost či zásaditost organismu lze změřit lakmusovým papírkem u ranní moči ( k dostání v lékárnách-selektivní papírky na měření pH). Tělo je organismus, jenž se sám umí čistit a udržovat, dokonce i uzdravovat, pokud ho při tom nerušíme. Pouze 3 % lidí odcházejí stářím, zbývajících 97 % umírá na nesprávný způsob života.Jak zlepšit zásaditost organismu?
Doporučení
1. Dýchání - mělo by být pomalé a hluboké
2. Nejvíce kyselé potraviny - maso, cukr, alkohol - omezte je na minimum
3. Nekonzumujte chemicky upravené potraviny - polotovary

4. Duševní vypětí - vyhýbejte se mu co nejvíce to lze
5. Začněte pít častěji bylinné čaje - jsou zásadité
6. Med, mandle a citróny patří také mezi zásadité potraviny
7. MISO - jedna z nejvíce zásaditých potravin, vhodné místo masoxu.

Překyselení organismu

Otta Warburg